logo


50 Jaar Chiro Meer

46629519_713417205705216_7222154062760771584_nChiro Meer is opgericht in 1969 door wijlen Pastoor Jan Van Deyck. 50 jaar later bruist deze vereniging nog steeds! Honderden Meerse jongeren hebben zich de voorbije halve eeuw volledig kunnen uitleven. Chiro Meer heeft bij al deze Meerse mensen een stukje van hun hart veroverd. En dat stukje Chiro Meer kan weer van zich laten horen…
 
Kruis alvast 14 en 15 september 2019 aan in je agenda! Want dat weekend wordt memorabel! En we hopen dat jij er bij zal zijn! Wat we exact allemaal in petto hebben, kom je te weten via deze pagina. ‘Like dus al zeker onze facebookpagina en blijf zo op de hoogte!

logo_de_warmste_week

Om onze campagne op gang te trappen, gaan enkele oudleiding en leiding van Chiro Meer vandaag (zaterdag 8/12) van deur tot deur voor de verkoop van exclusieve ’50 Jaar Chiro Meer’-kalenders. Hierin zijn foto’s terug te vinden van de oprichting van Chiro Meer tot nu. 100% ‘nostal-chiro’ gegarandeerd!

Wilt u toch nog graag een kalender? Fantastisch! Nabestellen kan via deze link: >> NABESTELLEN <<  (tot en met 20 december). De kalender zal dan op 31 december worden geleverd. De opgehaalde centjes zullen worden afgeven op de Warmste Week van Music for Life! Een kalender kost 8 euro per stuk.


logo-hey-hoe-gaat-hetHet gekozen goede doel is het initiatief Hey hoe gaat het? van de vzw “Tout Bien – Okidoki”. Dit initiatief wil het probleem van zelfdoding onder de aandacht brengen en ijvert voor preventie van suïcide van jongeren in België. Met dit initiatief willen ze het taboe doorbreken dat er heerst in onze maatschappij. Ze leggen de nadruk op het bespreekbaar maken van suïcidale gedachten. MEER INFO: www.heyhoegaathet.be


Alvast bedankt voor uw interesse en steun!