logo


 • Spelnamiddag

  UUR: 14.00u

  Alle leerlingen van de lagere school zijn welkom aan de oude chirolokalen om zich volledig uit te leven met de geweldige spelnamiddag! Ook kinderen die geen lid zijn van de chiro zijn welkom.

  Misviering

  UUR: 17.45u

  Eén keer per jaar bezinnen we met alle chirojongens en –meisjes even samen in één grote vriendenkring, met als jaarthema ‘Geef kleur’ . We spreken af om 17.30u voor de kerk, waardoor we in één groep samen binnen kunnen gaan. Alle kinderen die naar de Mis komen mogen gratis binnen op de kinderfuif.

  Kinderfuif

  UUR: van 19u tot 21u

  Om de geweldige chironamiddag af te sluiten is er na de misviering nog een kinderfuif voor alle jongens en meisjes die houden van zingen, lachen, dansen en een beetje gek doen. Alle kinderen die op de spelnamiddag waren en die ook mee naar de misviering zijn geweest, mogen gratis binnen op de kinderfuif én krijgen een gratis drankje. De kinderen die enkel naar de misviering zijn gekomen, moeten ook geen inkom betalen. Voor alle andere feestbeesten is de inkom €1. Neem een klein portemonneetje voor je centjes, om tijdens het feesten nog een lekker drankje of ijsje te kopen. Natuurlijk zijn ook alle kinderen die niet in de Chiro zitten van harte welkom!

  Voor deze hele namiddag vragen we slechts €5,00. Hiervoor krijg je 1 hotdog en 1 drankje.
 • Inschrijfbriefjes worden uitgedeeld in de lager school van Meer. Heb je nog vragen? Stuur dan zeker even een mailtje naar chiromeer.be!